torsdag 5 november 2009

Ny kurs

Idag var jag lite trött när jag skulle gå upp. Kom hem lite halvsent igår efter en lång arbetsdag och därefter middag och bowling med gruppen på jobbet. Några glas vin blev det med =) Claes var ledig och hemma med vovvarna hela dagen och kvällen.

Imorse var vi ute en sväng i skogen innan jobbet och sedan blev det en lunchpromenad med mamma och pappa. Ikväll ska jag och Ester till Gråbo på kurs. Vi har börjat en ny kurs på Alfa hundcenter och det var första gången förra torsdagen. Då var det mest teori, presentationer etc.

Anledningen till att jag valde att gå en allmänlydnad igen är dels att det är träning inomhus (vilket är grymt bra så här års), dels att man får vara med trots att tiken löper och dels att vi vill träna med ströningar i form av andra hundar. De flesta momenten kan vi redan men man kan alltid finslipa och träna lite på sin egen nivå eftersom det kommer vara mycket självständig träning.

Vi är endast 6 st i gruppen och hundarna är mer jämnåriga än förra kursen. Dem är mellan 6-12 månader och både hundar och förare verkar lite mer erfarna och intresserade än på Hundar i Kålltorp. Är säker på att det kommer bli mer uppstyrt och ordning på denna kursen så det ska bli kul ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar