måndag 16 november 2009

Helgen som var

I helgen var vi i Frillesås och hade det skönt. Både vovvarna och vi var lite trötta så vi tog det ganska lugnt. Esters höglöp är över och hon är lite trött efter detta. Det är inte riktigt samma fart och fläkt på henne som vanligt med så kan det ju vara efter löp.

I lördags var vi hemma hos mamma och pappa i Stråvalla och bytte till vinterdäck. Hundarna sprang runt på tomten och spårade kaniner vilket det finns gått om i Stråvalla. Ester var även väldigt intresserad av själva däckbytet. Hon följde mig som en skugga fram och tillbaka mellan parkeringsplatsen och källaren där vi stuvade in sommardäcken. Varje gång när vi gick tillbaka till bilen ville hon bära min arbetshandskar och det är klart att hon fick.

Därefter tog vi en promenad längs vikarna i Frillesås. Hundarna sprang lösa hela tiden och hoppade runt på klipporna och i tången.

Igår fick vi till ett litet träningspass men eftersom Ester inte var riktigt på hugget blev det mycket lek och skoj och lite mindre träning. Vill inte pressa henne det minsta om hon inte är helt med i matchen.

Idag har vi varit på Pussentorpet för trimning och utställningsträning. Syster Ella var också där så det blev lite lek och bus mellan övningarna. Kari tyckte Ester såg så fin ut när jag sprang med henne så det kanske blir jag som visar henne den 29:e. Har aldrig ställt ut men det känns kul bara jag får lite träning och support.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar