onsdag 14 augusti 2013

Släktträffar

En händelserik helg har följts av en händelserik start på veckan. I måndags åkte vi ner till mamma och pappa i Stråvalla. Det var full aktivitet på Smilla nästan hela dagen så när kvällen kom var hon bra trött. Vi bodde i lilla stugan som vanligt och där sov hob hela natten fram till kl 6 utan att behöva kissa.

På tisdags fm kom Carro och hennes hundar Lisa och Putte (Smillas mamma och bror) till Stråvalla för en promenad med oss. Det var full fart och Smilla hon sprang och sprang. När vi kom tillbaka till huset 1½ tim senare slocknade hon och sov i stort sett resten av den dagen :)

Lisa och Putte (från i julas)
 
Idag har vi varit en sväng hos Kari på kennel Pussentorpet och träffat Esters mamma, syster mfl. Kennelns nya tillskott Joy 12 veckor var så klart helt underbar och Smilla tyckte hon var väldigt spännande. Dock var Smilla lite för stor och lekte lite för galet med en så pass mycket mindre valp. Det skiljer precis en månad men det är så mycket som händer under den tiden.
 
 Väldigt roligt att träffa Kari och alla hundarna. Det blev bara en liten promenad med tanke på lilla Joy och efter en god fika. Även denna utflykt tog på Smillas krafter och hon har varit ganska trött denna eftermiddag också.
 
Elza, Lykke och lilla Joy. Mamma Lizza är den enda som saknas.
 
Imorgon är det dags att jobba igen. Första dagen både Claes och jag jobbar sedan Smilla flyttade in, men det ska nog inte vara några problem. De blir ensamma ca kl 13-16 och hittills har det gått jättebra när de varit själva. De har varit ensamma 3 tim en gång tidigare och det handlar bara om att vara tillräckligt trött.
 
Vilmer kommer lämnas på dagis vid 10 och sedan har jag 3 timmar på mig att trötta ut dem ;) Har planer på att lägga var sitt spår till hundarna, påbörja lite trimning och sedan får vi se vad som hinns med. Jag är i alla fall säker på att de kommer sova sött när jag lämnar dem efter lunch.



1 kommentar:

  1. Tack för tipset ang spårning, allt nytt är spännande och det är lätt att man går över styr :).

    SvaraRadera