fredag 16 augusti 2013

Igår var hundarna som sagt ensamma hemma ca 3 timmar och det gick bra. Dock var Smilla skogstokig när Claes skulle rasta dem på eftermiddagen så det fick bli en timme i trädgården bara för att göra av med all energin. Efter att ha busat med Vilmer och fått igång Ester lugnade hon sig till slut. När jag kom hem 23.30 sov hon och var så trött att hon knappt ville gå ut.

Eftersom det blir lite väntan när man lägger spår så blev det inte så mycket vanlig rastning igår förmiddag. Idag satsade vi på mer rastning och var i skogen en hel timme. Promenerade inte så långt men strosade runt och kikade lite efter kantareller.

Hittade lite grann och det fanns en hel del småttningar så det får nog bli en ny runda på samma ställe i nästa vecka.


Vi fick en jätte härlig tur i skogen och hade tur med vädret. Vi klarade oss ifrån regnet men så fort vi kom innan för dörren hemma så kom världens skur. Smilla var jättetrött och slocknade på sin fäll och då passade jag på att klippa klor och tvätta öronen.

Klorna har vi haft lite problem med att klippa men idag gick det riktigt bra. Har passat på när hon sovit men efter några klor har hon vaknat och inte velat vara med mer.

Nu hoppas jag, och förmodligen även Claes, att hon är lite lugnare i eftermiddag men man vet aldrig hur mycket ny energi man kan få av att sova några timmar.

Våra fina vovvar, nöjda med dagens promenad i skogen 
 

1 kommentar:

  1. Så söta!! Och vad kul att det går så bra med spårningen! Ni är jätteduktiga!

    SvaraRadera