måndag 12 augusti 2013

Händelserik helg

Måndag igen och det har varit en ganska händelserik helg för hundarna. I lördags eftermiddag fick vi Örebrobesök vilket även innebar hundbesök i form av Ebba och Stina. Det var ganska stimmig här hemma när de kom och det blev totalt 2 barn och 4 hundar som sprang omkring.

Stina som nu blivit 3 år tyckte Smilla var ganska rolig och lekte en stund med henne i trädgården. Smilla tyckte det var toppen att någon ville leka med henne och det gjorde gott för sedan höll hon sig hyfsat lugn resten av kvällen.

Igår blev det en tur ner till Frillesås för att fira Claes pappa som fyllde år. Inga andra hundar där men dock 2 st vilda 2-åringar. Smilla var ganska lugn och behändig och jag skulle gissa på att det var lördagens besök som gjorde att hon fortfarande var lite trött.

Väl hemma igen så var det en väldigt trött tjej som sträckte ut sig i tv-soffan.


Idag åker vi söder ut igen. Jag, Vilmer och hundarna åker ner till Stråvalla och hälsar på mamma och pappa och sover över till imorgon. Sista rycket innan hösten känns det som men tyvärr ser vädret inte något vidare ut så bad blir det nog inte.

Imorgon ska vi passa på att ta en promenad med Smillas uppfödare Carro och hennes hundar. Hon bor ju i Varberg och det gäller att passa på när vi ändå är så nära varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar