måndag 10 maj 2010

Kort vecka

Ännu en helg har passerat och ännu en ny arbetsvecka har börjat. En kort sådan och det är jätteskönt, 3 arbetsdagar och sedan är det helg igen =).

Som vanligt nu för tiden så har vi lagt en del tid i helgen på att fixa i huset. Vi har gjort klart vardagsrummet och inrett där, fixat grillen, fixat med utomhusvattnet, satt upp rullgardiner och fixat lite annat smått och gott.

Igår hade vi städdag på gatan och det var trevligt att prata lite med grannarna. Jag hade satt upp staketet på framsidan så Ester och Simba kunde sitta där och titta på. De fick många klappar utav alla som gick förbi.

På eftermiddagen tog jag med mig Ester och gick till planen vid Landehofstugan och tränade lite. Efter mycket tragglande har Läggande under gång blivit hennes favoritmoment. Förutom att hon slänger sig ner så gör hon det gärna hela tiden. Under fritt följ eller vid ställande under gång. Jag är glad att det har blivit så bra men nu gäller det att hålla reda på sakerna.

Även "Plocka pinnar-träningen" har gått framåt. Vi har dock inte spårat så mycket det senaste så senare i veckan blir det att testa om träningen har gett resultat även i spåret.

Simba som blev halt i fredags var mycket bättre redan i lördags. Hon har dock fått vila i helgen och bara gått korta koppelpromenader. Idag begav vi oss ut i skogen en sväng och då var hon alldeles tokig. Hon sprang runt, hoppade i bäckar och rullade sig i blåbärsris. Det känns väldigt skönt att det inte var något allvarligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar