måndag 28 december 2009

Första julen

Nu har Ester upplevt sin första jul och jag tror hon tyckte det var lattjo. Dels fick hon bo på landet en vecka, dels fick hon kel och uppmärksamhet av en massa människor och dels blev det en och annan godbit som hon inte skulle fått annars.

Vi kom hem till stan igår kväll och det tyckte vi nog alla var lite skönt trots allt. Från julafton fram till igår har vi bott hos Claes föräldrar och vi har under dessa dagar varit mellan 8-10 vuxna, 3 hundar och 2 katter som bott där. Tur att de har stort hus och att de gillar att ha folk inneboendes.

På annandagen var vi hos mamma och pappa den största delen av dagen. Då var det högt i tak eftersom även min systers familj var där. Deras 3 barn som är mellan 1-6 år är det full fart på. Simba som är väldens bästa när det gäller barn tycker att det är toppen och låter dem klappa och greja hur mycket som helst. Ester vill också vara med men om det blir för mycket kryper hon in och lägger sig under soffbordet.

Ester och Simba måste i alla fall ha varit väldigt snälla iår. Förrutom en massa ben fick de en hel hög med leksaker, varav vissa lät väldigt mycket och väldigt roligt. Den lilla oranga grisen ner i vänster hörne är vår nya träningsleksak. Den är av latex, har en lång svans, låter en del och är väldigt rolig tycker Ester.


Det har inte blivit någon träning alls i helgen men en hel del långa promenader har vi hunnit med. Det är välbehövligt med tanke på allt man stoppar i sig en sån här helg.

Idag var det inplanerat träning för Eva men det fick vi blåsa av pga det isiga vädret. Vi ringde syster Ella istället och bestämde träff vid Bertilssons stuga. I väntan på att hon skulle dyka upp passade vi på att träna lite på parkeringsplatsen.

Mycket kul har hänt i helgen men ingenting går upp mot lek och bus med någon av syskonen. Som vanligt hade Ester och Ella kul och röjde runt en stund i skogen tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar