måndag 21 februari 2011

Många långa promenader

Det har blivit många långa promenader i solen de senaste dagarna. Ester som är full av energi har bara tillfälligt blivit uttröttad men Simba som blir 12 år om 2 veckor har sovit hela eftermiddagarna och kvällarna.

Vi har dessutom tröttnat lite på "vår egen" skog eftersom det kryllar av skidåkare där nu för tiden, och där man väl kan gå är det djupaste skogen så solen inte kan leta sig igenom. Vi har istället passat på att åka runt lite och det är alltid trevligt med lite omväxling.

Igår var vi i Härskogen och promenerade. Vi gick 5 kilometers-slingan med en avstickare ut på stora Härsjön. Ester var lös hela tiden och normalt sett sticker hon ingenstans. Självklart får man ha lite koll ifall det dyker upp en hund på nära håll men hon kommer alltid när man ropar och det är väldigt skönt.

Idag var vi en sväng hos Marie och Oliver. Det är väldigt praktiskt nu när det bara tar en kvart att åka dit. Eftersom jag behövde åka till jobbet redan kl 11 idag så träffades vi strax efter 9 och gick en drygt timme tillsammans på en utav sjöarna i närheten. Ester och Oliver lekte och sprang som tokar och det var härligt att se.

Det är till och med så väl just nu att jag har behövt öka Esters mat på grund av att hon rör sig så mycket. Häromveckan när jag vägde henne var hon nere på 18,5 kg och hon har verkar lite mer hungrig det senaste. Det känns jättebra att kunna ge henne lite mer mat eftersom hon fått ganska lite tidigare. Har ökat på köttet lite och lagt till ett par skedar ris. Hon verkar väldigt nöjd med denna ökning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar