söndag 6 februari 2011

En trevlig helg

Den här trevliga veckan har avslutats med en trevlig helg. Igår gick jag upp ganska tidigt och tog bussen till stan för att träffa Lisa över en frukost. Det blev scounes-frukost på Castellet och det var riktigt mumsigt. Claes och hundarna tog det lite lugnare och gick en timmes promenad i skogen på förmiddagen.

Därefter hämtade Claes upp mig i stan och så bar det iväg på kalas hos Sjödells. Både Märta och Arvid har fyllt år och det måste naturligtvis firas. Hundarna fick vara kvar hemma och det var nog lugnast eftersom vi var 10 vuxna och 5 barn på plats.

Väl hemma igen så väntade en promenad med hundarna, förberedelser inför middagen och lite annat fix. Ester var på hugget och försökte få igång oss alla till lek. Tyckte lite synd om henne eftersom hon ville hitta på någonting så det fick bli lite inomhusträning. Metallapportering, vilket hon nu accepterar och apporterar glatt, plus fjärrdirigering på dörrmattan.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt på förmiddagen men snart är det dags för en promenad med hundarna. Funderar på om vi ska få till någon liten träning också men har ännu inte kommit fram till någoting.

I eftermiddag åker vi till mamma och pappa på middag. Hundarna får följa med i dag och med tanke på att "Cirkus-Sjödell" också kommer så vet man att de kommer vara väldigt trötta när vi kommer hem ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar