fredag 18 februari 2011

Fredagsträning

Det är väldigt roligt att träna med Ester just nu. Hon är pigg, glad och oftast väldigt motiverad till att göra saker.

Idag var vi på klubben och körde ett litet pass. Ester var verkligen på hugget och gjorde vad jag sa till henne, dessutom utförde hon det mesta näst intill perfekt.

Hopp - sitt och hopp - apport passade vi på att träna när vi hade hinder till hands. I övrigt blev det vanlig apportering, fjärrdirigering, kryp och lite fritt följ. Helt plötsligt gick hon fantastiskt i fria följet, jättebra position utan att tränga och en super kontakt. Det märktes att vi var på klubben, där går hon för det mest väldigt bra och är koncentrerad :)

Fjärrdirigering och kryp har vi harvat lite med det senaste men som med så mycket annat när det gäller Ester så kan det gå lite segt i böjan och plötsligt händer det. Då gör hon momenten perfekt och lite så var det idag med dessa moment.

När det gäller fjärren så är det sitt-upp som krånglat men idag gjorde hon detta strålande. Tänk om vi kunde få till en start i lägre klass under våren, till lydnad 2 har vi en del kvar. Det mesta känns bra just nu och det lilla vi tränat skott har faktiskt också känts ganska bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar