måndag 18 oktober 2010

En helg på kollo

Igår eftermiddag kom vi hem efter en härlig helg i Köpenhamn. Vi hämtade vovvarna på Pussentorpet på vägen hem och de var allt lite glada att se oss. De har haft det jättebra och röjt runt i skogen med en massa andra hundar. Bland annat mamma Lizza och syster Elza som bor där men även syster Elli som också hon var där på besök.

Det hela började mindre bra med att Ester, precis innan vi skulle åka från Pussentorpet i fredags, lekte med sina syskon och kom in på 3 ben. Hon hade sitt ena bakben i luften och ville inte stödja på det. Det hann flyga mycket i mitt huvud då men vi kände igenom henne och efter bara några minuter verkade hon så gott som obesvärad.

Hundarna fick vila lite och på eftermiddag när Kari var ute med dem var hon helt som vanligt. Pust! Några halta hundar och brutna tår vill vi inte ha. Se bara på vår kompis Myran vilken jobbig sommar/höst hon har haft med sin brutna tå.

Det är väldigt lugnt här hemma nu i alla fall. Båda hundarna är fortfarande trötta och det brukar bli så när de bor på kollo några dagar. Jag tänkte i alla fall bada dem nu på förmiddagen och innan det är dags för mig att åka till jobbet får det väl bli en liten sväng i skogen också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar