måndag 2 september 2013

Föräldrarledig

Då var grinden till sovrummet installerad. Sängkläderna är bytta, det är dammat på bord och bänkar och det är damsuget på golvet. Från och med idag är sovrummet mer eller mindre hundfritt...vi gör i alla fall ett försök med detta. Risken att Ester smiter in eller kanske tom blir insläppt en morgon eller så är väl kanske möjlig men på nätterna är nu tanken att vi ska sova lite renare och med lite mindre hundknö än innan. Hoppas på att det inte blir för mycket pip de första nätterna.


Det verkar nästan som om Ester fattar vad som är på gång. Hon gick snällt ut och la sig i korgen i hallen och har inte varit framme vid grinden och kollat om hon eventuellt kan putta upp den. Våra trappgrindar puttar hon upp om det inte är stängda helt men denna är kanske lite svårare. Återkommer med hur flytten ut ur sovrummet har gått.

Första dagen på min "föräldrarledighet" (egentligen semester) är till enda och jag har förutom haft en mysmorgon med Vilmer och gått en rejäl sväng i skogen, rensat och tvättat bebiskläder plus lite annat som behöver förberedas inför den lilles/lillas ankomst. Tänkte jag skulle ha kommit lite längre med förberedelserna denna gången. Något som känns helt ofattbart är hur dessa små små kläder kunde vara för stora för Vilmer när han föddes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar