lördag 7 augusti 2010

Skogens guld

I förmiddags tog jag, Claes och vovvarna en skogspromenad här i Landvetter på ca 2 timmar. Vi tog det ganska lugnt så Simba skulle orka hänga med plus att vi hade som mål att hitta lite kantareller. Claes har hittat lite innan så vi hade några ställen som kändes möjliga.


Det blev en liten påse med hem och de ska vi ta till middagen ikväll. Vi får ta samma sväng om några dagar och hoppas att de allra minsta har växt till sig och att ingen annan hittat dem.


Ester hade en massa energi och sprang runt som en stolle. Jag tror hundarna uppskattade denna promenad eftersom det fanns tid till både bus och lek samt återhämtning och svalka i bäckarna.

Resten av dagen blir lugn eftersom jag vill att Ester ska vara utvilad och pigg imorgon när vi ska till Vänersbog och tävla. Samlingen är kl 12 och det är ju skönt när det är såpass långt att åka.

1 kommentar:

  1. Tack för grattiset! :-) Ja, det var skoj att se så många "udda" raser på prispallen i alla möjliga grenar. Blir lite större bredd ändå på raserna just när det är U-SM eftersom man oftast "tager vad man haver" att träna och tävla med, dvs. ofta "familjehunden". Kul att sitta och titta! :-)

    Ja fyy för jordgetingar, har nu hört om flera som drabbats av det både när det gäller hund & höst, USCH! :-/

    Vad duktiga ni är som tränar & tävlar lydnad, kanske för sent att hålla tummarna den här gången men hur gick det?! :-) Jag är faktiskt också lite sugen på att sätta igång lite smått med lydnaden igen, vi hamnar alltid lite efter där - men nu så! ;-)

    SvaraRadera