tisdag 22 september 2009

Parträning

Ester är nog lite trött efter helgen. Middag hemma i lördags, Springerdagen i söndags och övernattning i Stråvalla sön-mån. Imorse var nämligen första gången hon inte gick upp när Claes väckarklocka ringde. Hon låg även kvar när han väl gick upp och när han kom in i sovrummet och sade hej då. Kl 7.20 väckte hon mig första gången och det var nog rekord. Troligvis berodde det på att det var en ovanligt mörk morgon och att regnet öste ner.

Efter en kort morgonrunda gjorde jag frukost, kröp upp i soffan och tittade på en film. Hundarna fick var sitt ben att mumsa på.

När det var dags för att bege sig ut i skogen hade det slutat regna. Vi tog bilen till Krokslätt för att promenera och träna lite. Jag glömde dock kopplerna i bilen vilket gjorde att jag inte fick träna med Ester utan att Simba ville vara med. Det fick helt enkelt bli parträning. Alla moment fungerar inte så bra för detta men vi körde platsliggning, följsamhet, kontakt övning och hopp/sitt/hopp. Kul ändå att inte Simba nöjer sig med att gå runt att nosa själv när vi tränar utan vill absolut vara med.

På vägen hem träffade vi på en 5-månaders schäfervalp som Ester fick leka med. Hon sprang som en tok och fintade bort honom lätt som en plätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar