söndag 4 mars 2012

Utflykter

Två dagar i rad har vi varit iväg på heldagsutflykter och det har passat perfekt i detta strålande väder. I fredags åkte vi de dryga 9 milen till Nossebro och hälsade på syster Wilma, Elsa och Liz. Vi gick en härlig promenad i solen och därefter satt det gott med fika. Dagen avslutades med fotosession i trädgården.

Fina flickorna: Elsa, Wilma och Ester

<3

Igår var jag, Vilmer och Ester hos mamma och pappa i stan hela dagen. Vi gick en rejäl promenad i Delsjöområdet och fikade mot en husvägg i solskenet. Ester skötte sig jättebra och gick i stort sett lös hela tiden. Det var en massa folk, barn och hundar men hon brydde sig inte om något utav det utan travade på tillsammans med oss. Så skönt att ha en hund man kan lita på och som lyssnar när man kallar på henne.

Ester hälsar på några getter och de stod näsa mot näsa vid staketet. Hon var rätt cool tills de började bräka, då blev hon tills sig i trasorna och var tvungen att voffa lite :)


Under eftermiddagen och kvällen var vi kvar hos mamma och pappa. Vi blev bjudna på middag och när vi väl kom hem vid halv tio-tiden så var det en väldigt trött hund som kröp upp i sängen och somnade sött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar