tisdag 6 mars 2012

Mera utflykter

I söndags var vi bara hemma och tog det lugnt. Det blev mycket skidor på TV men i övrigt tog vi en förtjänt vilodag.

Igår var vi iväg på utflykt igen och denna gången började vi hos veterinären med årets Kennelhosta vaccination. Det var allt som behövdes i år och eftersom den dessutom droppas i näsan så gick allt på ett litet kick. Ester brukar inte bry sig om de andra sprutorna heller och när man dessutom får en massa kel och godis så är det ju riktigt kul att gå till veterinären.

På vägen hem åkte vi via Björkekärr och parkerade vid Härlanda tjärn. Där tog vi en lugn promenad i solen innan vi åkte tillbaka hemåt. Ester brukar inte reagera på sina vaccinationer men att ta det lite lugnt samma dag och dagen efter är ju aldrig fel.

Idag har jag, Vilmer och Ester varit iväg till Härskogen och gått där i en timme. Det var lite kyligt och vinden blåste kallt till en början men sen kom solen fram och det blev riktigt varmt och skönt. Ester var pigg och tog små vändor in i skogen. Tyvärr var inte fiket öppet annars hade vi nog satt oss i solen en stund med en kopp kaffe.

Imorgon blir det ännu en utflykt och denna gången till Nina i Fjärås. Jag känner henne faktiskt inte alls men vi har två gemensamma kopplingar som fört oss samman. Dels så har hon 2 hundar från Pussentorpet och dels är Lollo en gemensam vän till oss.

Vi ska ses alla tre med våra hundar och det ska bli riktigt kul. Både att få lära känna Nina lite mer och att träffa en utav mina allra äldsta vänner. För nästan 25 år sedan hade jag och Lollo våra hästar tillsammans på ett sommarbete och sedan dess har vi umgåtts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar