fredag 23 mars 2012

Ännu en härlig vårdag

Idag har vi ännu en härlig vårdag med strålande väder, det är nästan lite konstigt att sitta ute i kortärmat i slutet på mars men det är bara att njuta.

Idag har jag, Ester och Vilmer varit en sväng i skogen. Vi promenerade en sväng och gjorde en uppletanderuta. Vilmer satt i vagnen och tittade på med stort intresse när jag vallade av rutan och när Ester var ute och jobbade. Han kanske kan bli en bra hundförare när han blir stor ;)

Det var dessvärre ingen större fart på Ester idag. Hon brukar tycka detta är jätte rolig och hon travade runt med svansen i vädret men det var inte med samma entusiasm som vanligt. Kanske att hon är seg efter löpet men det brukar komma lite senare. Hon är även otroligt matfixerad just nu så det är nog hormonerna som spökar trots allt. Hoppas bara det går över snart.

Ikväll ska vi ut på ännu en runda, och då bara Ester och jag. De senaste dagarna har vi tagit en sväng vid sådär 18-tiden och det är väldigt härligt då. Solen är på väg ner men ändå ganska varmt fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar