lördag 3 april 2010

Villa upp och ner

Nu ser det ut som "villa upp och ner" hemma hos oss. Imorgon går flyttlasset och det mesta är nedpackat. Ester och Simba tycker inte det är så roligt att vi håller på hela tiden men jag hoppas att de förstår att de ska få flytta med.

I torsdags körde vi ett litet lass med bilen till Blåbärsvägen och då fick hundarna följa med och inspektera huset. De var in och ut i alla rum och vrår. Jag hade med en korg full med nya leksaker så Ester gjorde sig hemmastadd ganska väl.

Idag har vi kört 2 lass i bilen så nästan hela köket är på plats och även det mesta av våra kläder. Jag tror det kommer gå "geschwindt" imorgon med vänner och familjer som hjälp. Nu ska vi snart gå till Johannebar och äta middag eftersom vi inte har några köksgrejer eller någon mat kvar här hemma.

Idag är sista dagen vi har internet hemma och vi har inte fixat något nytt på Blåbärsvägen ännu. Jag är ledig till på torsdag så det kommer bli tyst på bloggen i några dagar. Ha det bra så länge och nästa gång vi ses bor vi på "Blueberry Hill".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar