måndag 19 april 2010

Inne och ute

Helgen har vi i största del tillbringat i vår nedervåning och renoverat vårt vardagsrum. Vi är inte helt klara ännu men vi har kommit en bra bit på väg.

Ester och Simba har i och med detta hamnat lite i skymundan, men ett par hyfsade promenader i skogen och ett spårpass har vi ändå fått till. Vi har även haft en hel del folk på besök och det är alltid populärt.

Förutom Jonas som bott hos oss över helgen och hjälp till med slipning, målning etc så var mamma och pappa på besök en sväng i lördags och Claes föräldrar plus ena systern med pojkvän en sväng i söndags. Till Esters förtjusning så hade de även med sig lilla corgin Pärlan.

Idag har vi varit i Bollebygd och hälsat på Kari och hennes hundar. Som en överraskning var Eva där med sina hundar och vi tog en härlig promenad i skogen.


Väl hemma igen var det med denna syn jag lämnade hundarna och åkte till jobbet. Det kändes väldigt bra.


Efter helgens inomhusarbete så har jag planerat in många hundaktiviteter utomhus den här veckan. Imorgon blir det lydnadsträning på Kallebäck och på onsdag ska vi på kurs, sedan får vi se vad det blir på torsdag och fredag. Något kul ska vi i alla fall hitta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar