lördag 6 mars 2010

Simba 11 år

Idag för 11 år sedan föddes en liten springervalp tillsammans med sina 4 syskon. Hon fick namnet Tailwind´s Circle of Life och blev kallad Simba. Hon var så otroligt söt med sin mörkbruna färg och sina mörka ögon. 8 veckor senare flyttade valpen hem till oss och där har hon bott sedan dess.


Simba växte upp och blev en självständig dam. Även om vi inte alltid har haft samma åsikter om saker och ting så har det varit 11 underbara år. Hon är lite egensinnig och går sina egna vägar men hon är en väldigt vänlig och social hund.
Simba har varit ett stort stöd för mig under flera jobbiga perioder. Hon är väldigt bra på att avgöra när det är dags att trösta sin matte. Hon har även varit en klippa det senaste året tillsammans med Ester. Trots Esters intensivitet så har hon varit tålmodig och jag tror faktiskt att hon tyckt det varit roligt med en valp i huset.
Puss på dig älskade lilla gumman och vi hoppas på fler fina år tillsammans. Snart vankas det långpromenad i skogen och därefter tårta för att fira den stora dagen.

1 kommentar:

  1. Hipp Hipp Hurraaaaa för en alldeles underbar
    11-åring. Snällare hund än Simba får man leta efter!

    Hälsningar från
    Eva Nikki & Myran

    SvaraRadera