söndag 21 mars 2010

Efterlängtad sovmorgon

Imorse fick vi en efterlängtad sovmorgon. Ester och jag vaknade samtidigt, sådär runt halv tio, och då låg vi kvar och myste en stund.

Receptet på detta är sent i säng och en aktiv kväll. Det låter inte så svårt men för oss kvällströtta är det jobbigt att vara aktiva på kvällen. Claes och jag var hemma eftersom den 35-års fest vi skulle gått på blivit inställd. Vi tittade mest på tv och lyssnade på musik, Ester var med hela tiden och busade med sina nya leksaker.

Efter en härlig frukost med fruksallad och goda smörgåsar grejade vi lite här hemma. På eftermiddagen begav vi oss iväg mot Botaniska trädgården för att promenera upp i skogen, över till Toltorpsdalen och sedan vidare hem. Dessvärre fick man inte ta in hundar i Botaniska efter 1 mars vilket gjorde att vi fick ta en längre väg för att komma upp i skogen.

Även i skogen blev det lite längre än tänkt så 2 timmar senare var vi hemma med andan i halsen. Dels pga att vi gått ganska fort och dels för att vi skulle vara på middag en kvart senare. Snabbt som tusen fick vi duscha av hundarna, klä om och slänga oss på cyklarna för att ta oss hem till mamma och pappa.

Hundarna fick vara hemma eftersom det skulle komma en del folk och några är inte så förtjusta i hundar. Men de sov nog gott efter den långa promenaden.

Nu är det söndagsmys med film och en Ester som hoppar upp och ner i soffan som en studsboll. Imorgon ska vi till Bollebyggd och hälsa på Kari. Hon ska hjälpa mig att trimma Ester inför helgens utställning och vi ska även försöka hinna med en promenad i skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar