tisdag 2 mars 2010

Hundaktiviteter

Idag har vi ägnat hela förmiddagen åt hundaktiviteter. Kl 9 hoppade jag och hundarna in i bilen och åkte till Kallebäck. Jag ock Ester körde igenom ettans moment plus lite fjärrdirigering.

Apporteringen gick inte lika bra på appelplan som hemma i vardagsrummet men hon har ändå tagit ett stort kliv framåt. Jag la apporten på marken vid sidan och mellan momenten när det är lite lek och bus sprang hon gärna och hämtade den till mig. Det är bara att uppmuntra allt hon gör på eget bevåg när det gäller apporten.

Strax innan 10 anlände Eva, Kari och Yvonne och då bestämde vi oss för att åka vidare till parkeringen vid Bertilssons stuga och promenera med alla hundarna.

En stor del av promenaden kunde de springa lösa och det var härligt att se alla 8 vara som en enda stor flock. Det var 7 spaniels och en myra. Nej, fel, det var 7 spaniels och en corgi som heter Myran.

Eva tog en gruppbild på alla vovvarna när de satt fint på rad (förrutom Myran som kankse tyckte att hon syntes bättre om hon stod upp).


Från vänster:

Dixi, Jazz, Lizza, Elza, Nikki, Myran, Ester och Simba

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar