måndag 27 december 2010

Hemma igen

Nu är vi hemma i Landvetter igen efter 4 dagars julfirande i Stråvalla och Frillesås. Precis som jag önskade så blev det en underbar helg men god mat, trevligt sällskap och härligt väder.

Varje dag var vi ute på en lång promenad längs med havet. Isen låg ganska långt ut så vi kunde promenera en bra bit ut och av någon anledning tycker hundarna att det är jätteroligt. Några dagar var det riktigt kallt och det blåste lite så anskitet nästan frös till is.

Vi var många människor både hos oss i Stråvalla och hos Claes föräldrar i Frillesås vilket gjorde att det var full rulle hela helgen. Hundarna var väldigt trötta på kvällarna och vi fick några välförtjänta sovmorgonar.

Emellanåt, när lugnet infann sig, så passade Ester på att ta en "nap". Här har hon kurat ihop sig på sängen i "mitt" rum hos mamma och pappa.


Idag kände vi alla för att ta en vilodag. Hundarna har mest sovit på förmiddagen och i eftermiddag när jag åker till jobbet kommer de sova gott i några timmar till. Det blir bara en liten kortis i skogen innan dess. Imorgon ska vi ut i skogen på en långtur igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar