torsdag 2 december 2010

Träff med syrror

Idag har vi varit på promenad med syster Elli och matte Kjerstin. Vi träffades vid Bertilssons parkering och då dök även syster Ella och Lotta upp. De gick med oss en liten sväng men de hade lite bråttom hem.

När vi träffas så blir det ofta vid Bertilssons parkering vilket gör att hundarna har väldigt stora förhoppningar när de upptäcker att vi är på väg dit. Senast jag var där själv så sprang Ester runt och sniffade på bilarna omkring och kollade in om Ella eller Elli befann sig någonstans i närheten.

Idag behövde hon inte bli besviken utan fick träffa dem igen och det var rätt längesedan sist. Oliver och Marie har vi inte heller träffatpå länge pga löp och inte heller Kari och hennes hundar pga av snön. Ester var inte lika pigg som sina syrror men de fick igång henne hyfsat. De ligger lite före och har kommit ur sina löpsegheter medans Ester är mitt i sin.

Det blev i alla fall en skojjig men ganska så kall promenad tillsammans. Ester och Elli bodde på Pussentorpet samtidigt en helg i oktober och här kommer en gullig bild därifrån. Elli med framtassarna på ett nedfallet träd och Ester bakom, mitt i farten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar