söndag 12 december 2010

Lucialydnaden

Idag har vi varit på Kallebäck och tittat på Lucialydnaden. Det var ganska kallt, ca minus 6 grader, men vi stod ändå ut i 2 timmar och fick se slutet på 3:an och nästan hela 1:an och 2:an. Man blir klart träningssugen när man är och tittar på tävlingar så nästa vecka är det dags att ta tag i träningen igen efter nästan 1,5 mån vila.

Vi fick som vanlig skotträning när vi var på klubben och det är behövligt. Ester reagerade inte värst mycket där och på de skotten men vi ska ska åka upp och promenera närmare skyttebanan framöver. Det kommer att behövas inför lägreklassen då det kommer skjutas skott både under budföringen och platsliggningen.

Nu ska vi vara inomhus en stund och värma upp oss men om någon timme får det bli en promenad i skogen med Ester. Simba får var hemma idag eftersom hon haltar lite grann. Märkte ingenting imorse men nu haltar hon fram och förhoppningsvis är det bara en liten stukning eller sträckning. Hon får i alla fall börja med att vila några dagar och så får vi hoppas att det går över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar