måndag 14 mars 2011

Slutet på veckan

Semesterveckan avslutades med en helg i Frillesås tillsammans med pappa Lasse. Claes mamma Kerstin var bortrest men det var som vanligt väldigt trevligt ändå.

Vi tog det väldigt lugnt i helgen och det blev en hel del tv-tittandes. Let´s dance, Melodifestivalen och en massa olika skidtävlingar. Där emellan blev det några långpromenader och så klart väldigt god mat.

I lördags var vi ute på två ordentliga rundor. Först var jag och hundarna ute i 1,5 timme själva. Det snöade och regnade om vartannat så inget höjdarväder precis. Det var skönt med frisk luft och ändå ganska ok när vi väl är ute. Ester var väldigt pigg så jag passade på att gå på promenadvägar och i skogen där hon kunde springa av sig ordentligt.

Lite senare på eftermiddagen gick vi en lite kortare sväng tillsammans med Lollo. Det hade börjat mörkna så det fick bli på vägarna och då var det inte lika mycket liv i Ester. Hon tycker verkligen det är tråkigt med koppelpromenader och går gärna snäppet bakom.

Igår hade vi allt lite vårvärme och den sedvanliga promenaden runt vikarna i Frillesås var riktigt njutningsbar. Sist när vi var nere blåste det väldigt kallt och det var en pina att gå den vägen. Nu blev det nästan för varmt med dunjackan som var den enda jag hade med mig ner.

Nu är det måndag igen och dags för en ny arbetsvecka. Lite lydnadsträning får det bli eftersom det varit dåligt med det den senaste tiden. Vi har spårat en hel del och det känns bra att ha kommit igång med det igen.

Om allt gå enligt plan så har jag nu bara 13 veckor kvar att jobba och det är nästan så det är dags att börja nedräkningen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar