söndag 6 mars 2011

Simba 12 år

Idag fyller vår lilla Simba 12 år och det har vi självklart firar med buller och bång. Vi började dagen med en härlig promenad i skogen och tittade på husse när han körde ett pass i längdspåret. Hon fick då inviga sitt nya fina halsband hon fått dagen till ära.

Frukost avnjöts till vinterstudion med Vasalopp, 5-mil och skidsytte. Alla slappade gott i soffan utan Ester. Hon hoppade upp och ner som en tok och vi börjar allvarligt undra om hon har drabbas av damp, ADHD eller någon annan bokstavskombination.

På eftermiddagen gav vi oss ut på en rejäl runda i skogen. Lite längre än vi tänkt från början kanske, men så blir det lätt när man ska prova nya vägar. 2 timmar och 10 min senare var vi hemma igen. Jag och Claes var ganska trötta men Simba travade på och verkade piggast av oss alla.

Hundarna var dock vädligt hungriga när vi kom hem och efter middagen vankades det födelsedagstårta. Den bestod av rulltårta med sylt och grädde, rå köttfärs och leverpastej på toppen. Visst låter det underbart gott, Claes och jag stod dock över denna gången :)

Claes som var lite orolig för att promenaden var för lång för Simba fick bekräftat att hon är en pigg dam trots sina 12 år. Efter maten fick hundarna ett spel och lekte en lång stund innan de slockande i var sin hög under bordet.

Jag tror Simba är nöjd med sin dag och hon har verkligen varit pigg och glad idag. Vi hoppas självklart att hon kommer vara det många dagar mer.

1 kommentar:

  1. Grattis Simba på födelsedagen i efterskott
    Tårtan hade Elza och Lizza sluktat i ett huj..

    SvaraRadera