fredag 1 januari 2010

Inga men från nyår

Nyårsaftons kväll tillbringade vi hemma hos oss i vanlig ordning. Middag med supergod mat och trevligt sällskap trots att vi i år endast blev 3 personer.

Vid 21-tiden gjorde vi sista rastningen med hundarna innan 12-slaget och då hade fyrverkerierna dragit igång lite smått. Simba blir lite olycklig av detta men Ester brydde sig inte värst mycket. Hon visste nog inte vad det hela handlade om.

Vi 12-slaget hade hundarna gått och lagt sig så vi drog ner rullgardinerna och höjde volymen ordentligt på radion och gick utanför på gatan. Vi tittade lite på fyrverkerierna och skålade i champange. När vi kom tillbaka 15 min senare kom Ester gäspandes ut från sovrummet och undrade varför vi kom tillbaka så snart. Alltså, inga stora men från första nyårsaftonen för Esters del.

Första dagen på det nya året chockade Ester oss genom att ta en rejäl sovmorgon. Kl 10.30 vaknade jag och behövde gå upp på toaletten och då sov hon som en stock. Hon gick inte med upp så jag gick och lade mig igen. Sedan låg vi alla fyra och myste i sängen en stund. Tror aldrig någonsin hon sovit längre än till typ kl 8 tidigare, vi var ändå inte värst sena igår.

Det är bara att hoppas att det håller i sig lite grann efterosm det är rätt skönt att sova en stund på morgonen ibland.

Idag har vi varit ute på en hyfsad promenad här i stan. I övrigt har vi mest legat på soffa och tittat på film. Ester hade det gott när hon under en hel film låg på husses mage och sov. Hon är allt lite bortskämd vår lilla tjej. =)

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det gick så bra med Ester och fyrverkerierna :)

    God fortsättning min kära vän.

    Kram A-K

    SvaraRadera