söndag 3 januari 2010

Besök i Landvetter

Idag tog vi med oss mamma och pappa och åkte till Landvetter. Dels för att titta till ett hus som vi ska på visning på och dels för att få en känsla för området därikring.

Huset lågt väldigt fint och det låg väldigt nära Landehof. Där finns förutom fin natur och utmärkta promenadslingor även skidspår och snökanoner om så skulle behövas. I dagsläget behövdes inte det. Där var en massa snö och det kändes som vi kommit till fjällen. Det var fullt av skidåkare, både stora och små, pulkaåkare och familjer som fikade i snön.


Efter att ha gått runt lite i bostadsområdet så tog vi en sväng in i skogen. Mamma hade med sig kaffe och lussebullar så vi tog en "ståfika" på halva vägen.

Efter en härlig förmiddag i skogen blev vi medbjudan hem till mamma och pappa på lunch/middag. Ester som hittills inte varit i deras lägenhet var väldigt nyfiken och spang runt och kollade in alla skrymslen och vrår.

Nu blir det en lugn söndagskväll i soffan med en film.Vi har haft en väldigt skön helg men sovmorgnar, långa promenader, god mat och många filmer. En riktig återhämtningshelg efter allt jobb innan jul och nyår.

1 kommentar:

  1. Visst är det fint uppe vid Landehofstugan. Går ofta där och promenerar, fast nu är det för mycket skidåkare för min smak. Vad som gäller nu är Chalmers golfbana - helt perfekt!

    Kramis på er

    SvaraRadera