fredag 1 juni 2012

Sommarvecka i Frillesås

Igår var jag, Ester och Vilmer och hälsade på Lollo och hennes cavalier Mio. Trots att Ester varit ute på en hyfsad runda både på förmiddagen och efter lunch så blev det full rulle på hundarna. Ester leker väldigt bra med Mio och det är så härligt att se.

Mio är en väldigt trevlig hund som trots sin ålder (14 månader) inte alls är på Ester, vilket hon inte gillar. Hon behöver bara morra lite lätt om hon tycker han blir för mycket. Då backar han och så lekar de käckt tillsammans igen.

Lollo har en pool på sin tomt som är övertäckt när den inte används. Jag frågade vad som händer om hundarna går ut på det och hon sa bara att de blir lite våta om tassarna. Min tanke var att Ester ändå inte skulle våga gå ut på det men där hade jag fel.

I full fart kom hon och sprang rakt ut på överdraget. Nu är det ju så att Ester är betydligt tyngre än Mio och dessutom är hon inte så förtjust i vatten. Det var en väldigt rolig syn när hon tog ett skutt ut och när överdraget sjönk ner lite i vattnet vände hon fullkommlig i luften. Hon blev så paff och på en hundradels sekund så var hon tillbaka på kanten igen. Tror aldrig hon kommer gå ut på poolöverdraget igen i alla fall :)

Här kommer lite sommarbilder från förra veckan:


Putte 5 veckor smakar på vaniljsås för första gången


Sommarpromenad hos Carro i Varberg


Loke och Vilmer leker på stranden


Jag och Vilmer känner på vattnet, lite kallt för att bada ännu

Vilmer badar i poolen på tomten istället

Hoppas att sommarvärmen är tillbaka snart igen. Vi hade en underbar vecka i Frilleås tillsammans med Karin och kusin Loke. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar