tisdag 19 juni 2012

Alingsås BHK

Idag har vi varit på Alingsås Brukshundklubb och tränat tillsammans med Liz och Kari. Vi ska alla tre tävla där nästa fredag och då passade vi på att köra ett träningspass där tillsammans.

Vi började med en platsliggning på 4 min och det var inga som helst konstigheter. Efter uppvärmning körde vi igenom 2:ans moment med varandra på ett hyfsat tävlingsmässigt sätt.

För vår del gick det lite si och så. Är ganska nöjd med fria följet (som inte var något fritt följ eftersom jag hade kortkoppel) men var mindre nöjd med rutan och apporteringen. När det gäller den sistnämda så fick hon hjärnsläpp och nosade runt. Det hade även både Elza och Wilma gjort innan henne på samma ställe så det måste varit någon väldigt intressant just där.

Elza, Wilma, mamma Lizza och Ester

Därefter tränade vi lite fritt och till sist avslutade jag och Ester med ett par varv på agilityplan. Deras bana stod framme och även om vi normalt sett inte kör någon agility så fixar hon allt utan gungbrädan och a-hindret. Till en början hade hon bra fart men blev lite trött på slutet och tungan hängde lååångt ner.

Ikväll väntas en tur i skogen för mig och Ester. Får passa på när solen skiner och man kan sticka ut en sväng utan Vilmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar