måndag 11 juni 2012

1-års kalas

Denna helgen har det varit mycket fixande och grejande här hemma. Detta beroende på att vår lille Vilmer fyllde 1 år igår.

Vi hade kalas för närmsta familjen och trots att 2 st uteblev så var vi ändå 17 personer. Härligt med stor familj men när vädret inte är med oss och alla ska få plats inne så blir det lite trångt.

Det blev i alla fall väldigt lyckat och Vilmer som älskar att vara i centrum tyckte allt var toppen. Han var på ett strålande humör hela dagen och charmade som vanligt alla. Han fick massa fina presenter och höjdpunkten var nog när han fick äta tårta med händerna.


På Ester var det full fart och hon var så glad med alla människor runt sig. Inga problem för henne med allt folk, barn, rullatorer, paket och allt annat som hör släktkalas till. Hon har verkligen mognat och blivit en trygg och orädd hund. Hon har alltid varit bra men lite mer försiktig och osäker innan Vilmer kom. Hon är världens bästa helt enkelt och som jag sagt tidigare, vi kommer aldrig få en så bra hund igen :)

Igår kväll stack jag och Ester ut på en cykeltur i skogen. Det var första gången och det fungerade jättebra. Hon sprang lös och kunde stanna till om hon så ville men då fick hon i stället ta i lite mer för att springa ikapp.

Så länge jag inte kan springa så får det bli träning via cyklen och ibland hänga med Claes ut. Springer han inte i skogen eller är ute på långturer så får Ester stanna hemma och då kan vi ta en sväng med cykeln i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar