söndag 6 maj 2012

Ingen bra dag..

Idag har jag och Ester varit på tävlingsbanan igen, men det vill vi helst bara glömma. Jag hade inte någon bra känsla innan men hoppades ändå på att hon skulle ha en bra dag. Det kanske inte är något att skylla på men hon är 7-8 veckor efter löp och är lite lätt skendräktig. Hoppas att hennes seghet och nonchalans berodde på det. Vi har en tävling till inplanerad om 2 veckor men vi får se om det blir någon start.

Hon ska få vila helt från lydnaden fram tills dess och så kör vi ett avstämningspass ett par dagar innan och bestämmer oss då. På tisdagens kurs ska vi vara i skogen och spåra, det kommer bli toppen.

Igår var jag, Claes och Vilmer i Alingsås och kollade in en bil som vi hittat på nätet. Enda sedan Vilmer föddes har vi pratat om att skaffa oss en större bil. Målet var att vi skulle hitta en under sommaren eftersom vi ska åka på bilsemester till Damnark i augusti.

Gårdagens bil var den första vi tittade på och den var så himla bra att vi slog till. Det är en Ford S-Max med fem säten och stort bagageutrymme. Denna bilen är 5 år men bara gått 4600 mil. Bra pris var det också och dessutom ska bilfirman sätta på helt nya sommardäck, laga ett par stenskott i lacken, serva den och rekonda den. Vi får den om ca 2 veckor och det ska bil så skönt med en större bil. Nu kommer vi få plats med både fler barn och fler hundar om vi så skulle vilja ;)


Vårt nya kap som dessutom har en motor som heter duga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar