torsdag 13 januari 2011

Vackret väder

Idag har det varit väldigt vackert väder och då gäller det att passa på att ta en tur i skogen. Vi hann inte mer än upp till Landehof innan vi mötte mellanpudeln Kasper och hans matte. Hon frågade om hon fick gå med oss en sväng och det ville vi så gärna. Har träffat på henne någon gång tidigare men vi har aldrig promenerat tillsammans.

Det var väldigt trevligt och Ester tyckte att lille Kasper var en rolig prick, dock var han precis som Oliver i tisdags, mest intresserad av Simba och hennes goda dofter. Lite lek blev det i alla fall till Esters glädje.

Har testat min nya mobilkamera idag och den är klart mycket bättre än den gamla. Ville ha en telefon med bättre kamera och det var jag verkligen fått nu. Bilden är tagen från vårt köksfönster, dessutom genom rutan.


En ordentlig kvällspromenad fick vi också till idag. Lisa och jag tog en sväng medan hennes Henrik åkte skidor i Landehof. Hon hade med sig Henriks hund Seppo. Han är en spets av något slag och en helt ny bekantskap för Ester och Simba.

Han var inte lika intresserad av Simba och det var en klar fördel eftersom det blev koppelpromenad i villaområden runt omkring.

Två nya hundbekantskaper på en och samma dag har det blivit. Det är inte så ofta vi träffar andra hundar än syskonen nu för tiden så det var riktigt roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar