torsdag 6 januari 2011

Snö, snö och mera snö

Det senaste dygnet har det kommit väldigt mycket snö och vi har varit ute och skottat fyra gånger. Anade att det skulle vara ganska tungt att gå i skogen men vad sjutton, det är härligt med snön och det är nyttigt att få anstränga sig lite.

Efter en timmes promenad och en ganska ansträngande sådan var vi alla fyra ganska trötta och snöiga. Simba hade mest på benen men Ester såg allt roligast ut. Otroligt mycket snö hade fastnat i öronen och det var nog lite tungt för henne. Hon var inte helt nöjd med resultatet. Inte heller med duschen som hon fick utstå när vi kom hem. Det finns liksom inget annat sätt att bli av med de stenhårda bollarna.

Nu blir det snart taccos och mys framför TV:n och imorgon förmiddag ska vi på My Dog. Jag, Ester och Simba ska sitta i springer montern så även om det inte blir någon utsällning för vår del så har vi pysslat lite med pälsvård denna veckan. Man vill ju gärna visa upp 2 snygga och rastypiska springrar i montern.

Om du ska på My Dog så kom gärna förbi springermontern (nr 62) fredag förmiddag eller lördag eftermiddag och säg "hej" till oss. Det skulle vara mycket trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar