fredag 7 januari 2011

MyDog

Idag har jag och vovvarna varit på MyDog och suttit i rasmontern för Engelsk Springer Spaniel. Tillsammans med Marie har jag svarat på frågor om rasen och hundarna har agerat rasexempel och varit trevliga mot besökarna.

Simba var en exemplarisk monter-hund som satt och såg söt ut och var väldigt glad och trevlig mot de som kom fram och hälsade på henne. Ester var också glad och trevlig men ville bara gå in under bordet och lägga sig på min jacka. Det gjorde att hon inte syntes när folk gick förbi men om någon stannade och pratade så hoppade hon fram som gubben i lådan.

Kanske att detta beror på att hon är skendräktig. Det kom väldigt plötsligt i förrgår och nu går hon hemma och bär runt på sina gossedjur. De allra mest populära har vi lagt undan för hon bara pep och gnällde hela tiden.

Imorgon ska vi vara på mässan igen och bland annat titta på springer-utställningen. Simba får stanna hemma hos husse men Ester får allt hänga med en dag till. Det är om inte annat en väldigt bra miljöträning för henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar