söndag 20 juni 2010

Äntligen hemma..

..men usch så kallt och tråkigt vädret är här. Igår natt när vi kom hem till Stråvalla hade vi 5 grader, ungefär som på vintern. I Toscana var det inte under 19 grader någon gång och på kvällarna satt vi ute till 23-tiden i bara linne eller klänning.


Men vad är lite sol och värme mot att få träffa vovvarna igen. De blev riktigt glada över att se oss igen och innan vi hunnit packa med oss deras saker hade Simba sprungit bort till bilen och ställt sig vid bagageluckan. När man börjar bli till året är det svårare att vara hemmifrån och hon verkade väldigt nöjd med att komma hem till Blåbärsvägen igen.

Tyvärr var inte Kari hemma när vi hämtade hundarna eftersom hon att hade fått åka akut till veterinären med en utav de andra pensionatshundarna. Vi har haft några korta kontakter under veckan så jag vet att allt har gått bra men inte fått några närmare detaljer.

Några saker jag undrar är hur det har gått för hundarna att bo tillsammans med deras katter? Om det gick bra för dem att sova i hallen? Om det hade gått bra med Simba med tanke på hennes ibland lite förvirrade beteende och att hon börjar höra lite dåligt? Jag ska ringa Kari en signal senare i eftermiddag och höra efter lite mer.

1 kommentar: