torsdag 13 oktober 2016

2 dygn senare

Då har det gått 2 dygn sedan Ester genomgick sin gastroskopi och allt är tillbaka som vanligt. Hon var lite trött samma kväll men det är ju inte så konstigt. Hon hade ju tillbringat hela dagen på djursjukhuset och dessutom varit sövd. Svalde, smackade och såg lite allmänt obekväm ut samma kväll men det kan nog kännas lite efter att ha fått en kamera nerförd i halsen och tagning av vävnadsprov i magen.

Redan igår var hon mycket piggare och på promenaden var det bra tempo på den lilla damen. På kvällen blev det tom en liten brottningsmatch med Smilla i korgen men som vanlig när Ester bjuder till lek så blir Smilla lite övertaggad och då vill Ester inte vara med längre.

Smillas energi är verkligen på topp just nu och hon är som en tickande bomb på koppelpromenaderna. Så här i jakttider blir det mindre röj i skogen och då får hon inte samma utlopp för sin energi. Det är nu extra viktigt att hon får träna för att sedan kunna koppla av.

Efter middagen tog jag därför med mig Smilla ut för att köra ett pass rallylydnad. Vi jobbar vidare med högerhandlingen och jag tycker det går riktigt bra. Hon är väldigt glad och verkar tycka det är jättekul med denna träningen.

Gick igenom de moment och övningar vi körde på kursen och testade även några lite kortare transporter på höger sida. Snurren på höger sida och inkallning till höger testade vi också och jag måste säga att hon har nästan bättre kontakt och fokus på höger än på vänster.

30 minuters träning med en liten paus mitt i gjorde susen. Smilla sov och snarkade resten av den kvällen :)

Tråkigt att ligga här och pausa tycker Smilla ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar