fredag 14 februari 2014

Besök

Idag har äntligen hundarna fått göra något roligt igen. Den här veckan har de inte fått så mycket tid beroende på att jag haft båda barnen hemma hela veckan. Vi valde att ha Vilmer hemma eftersom Stellas dop är på söndag och det går så mycket sjukdomar just nu. Vilmers avdelning hade fram till förra veckan klarat sig bra men det fanns magsjuka och lite annat på de andra avdelningarna.

Vi har på förmiddagen varit och hälsat på Esters bror Oliver och hans husse och matte. Tanken är att Ester och Smilla ska vara hos dem på söndag och då kände jag att det skulle vara bra att ses en gång innan. Vi ska ha dopet här hemma och då blir det lite stökigt att ha hundarna hemma, plus att det kommer några barn som inte är helt bekväma när de hoppar och slickar, vilket våra hundar gör mest hela tiden.

Eftersom barnen var med på dagens besök så blev det ingen promenad men hundarna fick busa runt på gården och bara det blev de lyckliga och trötta utav. En liten fika hann vi också med innan det var dags att åka hem igen.

I övrigt har vi denna veckan fått till ett spår, lite apporteringsträning och lite lydnadsträning, men tyvärr har det varit dåligt med promenader. Bara koppelpromenader eftersom det just nu är svårt att komma ut i skogen med vagn. Trots plusgrader så har vi fullt med konstsnö och därmed nästan omöjligt att ta sig ut med syskonvagnen. Vilmer är dessutom lite krånglig emellanåt och när han vill gå själv så blir det ingen power walk direkt :s

Ester och Oliver december 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar