tisdag 13 oktober 2009

Utställningsträning med syskonen

Idag har vi varit på Pussentorpet och fått hjälp med trimning och utställningsträning. Kari ska ställa Ester den 29 november och med tanke på hur hon hoppade på förra utställningen så behövs lite träning. Idag var hon jätteduktigt och när hon springer på har hon ett väldigt fint steg.

Efter att Ester trimmats kom några av hennes syskon som också ville vara med och utställnngsträna. Totalt blev det 8 springrar som sprang omkring och lekte hemma hos Kari. Förutom Simba och Ester så var kullsyskonen Ella, Wilma och Oliver där. Wilmas "syster" Elsa var också med och Karis egna hundar Lizza (mamma till valparna) och Elza (storasyster).

Simba som varit lite grinig den sista tiden (vilket troligtvis berott på att hon inte mått bra) fann sig väl i denna röra av hundar. De flesta är ju bra mycket yngre än henne men hon verkade trivas bra. Det är så skönt att se henne vara tillbaka i sitt gamla jag igen.

Försökte ta någa kort men det var helt omöjligt. En liten filmsnutt på alla hundarna fick jag till i alla fall. En varning, det är lite högt ljud så sänk gärna lite innan det börjar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar