måndag 12 oktober 2009

Måndagsmorgon igen...

... och vi har precis kommit hem från veterinären. Simba har varit där för blodprovskontroll och dessutom undersökning av huden som hon haft lite problem med den senaste tiden. Hon verkar ha fått någon slags hudinfektion, kanske att hon varit extra mottaglig nu när hon haft sina andra problem. Förhoppningsvis blir det bättre efter en antibiotikakur och bad med specialschampo.

Hennes trombocytvärden är fortfarande höga, lite lite lägre än sist, men hon mår ju så mycket bättre nu. Marianne på Göteborgs djurklinik som vi inte träffat på 2 månader tyckte att hon såg mycket piggare ut och det är hon med. Eftersom dem inte hittar orsaken till hennes höga blodvärden kan vi inte göra annat just nu än att avvakta och ha koll på eventuella förändringar.

Ester och Simba är lite trötta efter gårdagens aktiviteter. Promenaden runt Långvattnet tillsammans med Linda, Harald och Siri tog på deras krafter. Ester var i sitt esse och sprang mycket och fort. Idag blir det en liten lugn skogstur i Krokslätt innan jag åker till jobbet och kör kvällspasset där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar