måndag 5 oktober 2009

Helgen som varit

Måndagsmorgon och vi är alla lite trötta efter helgen som varit. Simba är nog den som haft det lugnast men verkar lite trött ändå.

Vi hämtade Ester på vägen hem igår och Simba hade lämnats av i vår lägenhet ca en timme innan vi kom hem. Det såg faktist ut som om de var glada att se varandra igen. Simba blev jätte lekfull och de drog ett par varv här i lägenheten innan de slocknade båda två och sov hela kvällen.

Det var ett otroligt vackert och roligt bröllop men det är alltid skönt att vara hemma igen. Att jobba i dag känns däremot mindre lockande. Hade varit mysigt att vara hemma med hundarna. Som tur är börjar jag inte förrän 13.30. Här kommer en bild på det vackra brudparet Sofia och Christian.

Ester som bott tillsammas med sin mamma Lizza, storasyster Elza och storebror Gustav (som även han var på besök över helgen) har haft fullt upp. Hon har dessutom haft två katter att "leka" med. Katten Ester och hunden Ester ser ut att ha funnit varandara lite grann i alla fall. Hunden Ester kanske är lite mer intresserad av katten Ester än tvärt om.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar