söndag 12 maj 2013

Heldag i Stråvalla

Igår hade jag, Vilmer och Ester en heldag i Stråvalla medan Claes hade lite andra aktiviteter för sig. Det var lite mulet och tråkigt när vi lämnade Landvetter men vi hann knappt komma fram till Stråvalla innan det sprack upp och blev kanon väder.

Vi började med en promenad ner till havet och man blev nästan lite sugen på att hoppa i.

Vacker vy över Stråvalla Stand
 
Eftersom det var pappas födelsedag så kom även syster med familj ner och då blev det full rulle. Barnen sprang runt och lekte på tomten hela dagen och efter lunchen så blev det ännu en promenad ner till havet.

Trots att det är hundförbud sedan 1/5 så fick Ester springa lite lös på stranden och då tog sig ett bad. Systerdotter Clara var i till knäna och skulle ta temperaturen i vattnet. Hon kastade ut termometern en bit ut i vattnet. Apportera är kul tycker Ester så hon sprang i och hämtad upp den igen. Duktig tjej men nu var ju tanken att den skulle ligga i en stund :)

Lite blåsigare på em men fortfarande strålande sol

Efter en god middag på en solig altan så begav vi oss hemmåt igen och det var både en trött kille och en trött hund som somnade gott i sina sängar när vi kom hem. Själv var jag också ganska mör efter en hel dag med sol och frisk luft.

Idag är det jobb på förmiddagen och i eftermiddag är det dags för agilitykurs igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar