måndag 9 april 2012

Hemkomna

Nu är vi hemkomna efter en trevlig påskhelg i Frillesås och Stråvalla. Det blev två nätter på vardera ställe vilket kändes väldigt bra. De två första dygnen var ganska livliga med tanke på att vi en natt bodde 13 personer hemma hos Lidéns. Det var jätte trevligt att träffa alla men även lika skönt att sen åka till mamma och pappa och bara vara vi fem.

Det blev en del promenader varav påskdagens runda blev hela 3 timmar lång. Solen strålade och det var ett perfekt promenadväder. Fika hade vi med oss och väl hemma igen kände man sig ganksa mör.

Vi har även kört 2 kortare träningspass eftersom det blev ganska mycket vila förra veckan. Rutan och fjärrdirigeringen börjar verkligen sitta och även tempot är något bättre. Det känns väldigt bra så nu är det bara resten kvar.

Idag är det ett himla tråkigt väder så vi tar en total vilodag, ingen träning och ingen långpromenad. Det är faktiskt behövligt för Ester är riktigt trött efter helgen. Som vanligt är hon super när man har med henne bort, dock följer hon mig som en skugga hela tiden men då vet jag ju var jag har henne ;)

Ingen kurs denna veckan men vi har lite andra roliga aktiviteter på agendan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar