lördag 28 april 2012

En riktig hunddag

Idag har vi haft en riktig hunddag som började med att Claes och Ester var ute på en power walk före frukost. Efter frukost var jag ute och lade ett spår som Ester fick gå drygt en timme senare.

Spåret blev lite längre än förra gången och jag hade lagt ut 5 apporter. Ester spårade lika bra som sist. Hon är lugn och sansad men travar ändå på. Hon är väldigt noggrann och hamnar hon på fel sida om en sten så går hon tillbaka för att gå på rätt sida. Hon har även stenkoll på apporterna så råkar hon passera en så vänder hon direkt tillbaka och letar upp den. Hon har liksom fattat vad det hela går ut på :)

Efter lite vila så åkte vi på eftermiddagen till Marie och Oliver för att gå en sväng tillsammans. Vi promenerade till en närliggande sjö och där fick hundarna bada. Jag hade tagit med en dummie som de fick hämta några gånger. Dock är sjön ganska långgrund så det blev inga långa simsträckor precis.


Ester på väg in med dummien

Oliver fick en pinne att hämta men den ville Ester också ha

Vi var ute i nästan 2 timmar och Ester var väldigt hungrig när vi kom hem. Middagen serverades nästan 2 timmar senare än vanligt och det märktes. Nu har har hon ätit och lagt sig till rätta i kökssoffan. Så snart hon torkat kommer hon bli insläppt i sovrummet och troligtvis kommer hon ligga i sängen och sova resten av kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar