onsdag 4 januari 2012

Detta eviga blåsande

I natt var det dags för storm igen. Vaknade av att det knakade rejält i huset och som tur var stod huset kvar även denna gången.

Igår var Simba lite hängig så hon fick stanna hemma när Claes var ute en sväng i skogen men idag känns hon mycket piggare och travade på bra under hela promenaden.

Eftersom det fortfarande blåser en hel del så valde jag bort skogen och gick istället ner genom samhället, över motorvägen och bort till Landvettersjön. Där fick Ester springa av sig lite och Simba kunde ta en paus och snosa runt lite på egen hand.

Det blåste rejält nere vid sjön och det kändes som att vara vid havet. Det gick vågor och vita gäss, det enda som skilde var bara att doften av tång saknades.

Simba som älskar att bada såg inga hinder i att det blåste och bara var några få plusgrader i luften. Ett litet vinterdopp i sjön ville hon göra trots det.

Igår var Ester uppe på trimbordet och fick lite finjusteringar inför My Dog på fredag. Hon ska inte ställas ut men dock visa upp sig i springermontern och man vill ju ha med sig en snygg och presentabel hund.

Idag tänkte jag att ta tag i Simbas päls men efter denna långa promenad behöver hon vila lite. Vi kanske tar det lite senare eller så skjuter vi på det till imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar