söndag 5 september 2010

Bröllop och magsjuka

Igår var vi på bröllop och det vackra paret som gifte sig var Claes kompis Oskar och hans Susanna. De vigdes borgerligt precis vid sjön Aspen i Lerum och festen var sedan på Aluddens konferensanläggning. Ett väldigt trevligt, roligt och lättsamt bröllop i en väldigt fin miljö.


Mamma och pappa var hemma hos oss och passade hundarna. Tanken var att de skullle stanna till si sådär kl 23 och sedan skulle de få vara ensamma några timmar innan vi kom hem. Allt var planerat in i minsta detalj med rastningar, middag och tv-program hemma hos oss men så blev det inte riktigt.

Det hann inte gå många timmar från det att vi åkt tills Ester började kräkas. När hon kastat upp för tredje gången och det bara kom vitt skum och hon dessutom började skaka så blev mamma riktigt orolig. Hon ville ju helst inte störa oss så hon ringde Kari för lite tips och råd.

Ester fortsatte att må dåligt ett tag men det lugnade sig framåt kvällen. När vi kom hem kl 3 var mamma och pappa fortfarande kvar och då hade Ester druckit lite och varit kräkfri i några timmar. Det är så typiskt att sånt ska hända när man inte är hemma själv. Att mamma och pappa dessutom fick ta det och bli oroliga för lilla Ester var ju också tråkigt.

Idag mår hon i alla fall bra och den lilla mat hon fått har hon behållit. Hon ser dock lite medtagen ut och rund om magen är hon verkligen inte längre. Det blir en lugn dag för oss idag och hoppas på att allt kommer vara som vanligt imorgon igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar