måndag 26 oktober 2009

En regnig helg i Frillesås

Det blev en regnig helg i Frillesås denna gången men vi hade väldigt lugnt och skönt ändå. Jag hade tänkt mig lite hundträning men jag tappade suget i det tråkigta vädret. Det blev 2 ordentliga promenader i alla fall, i övrgt var det mest aktiviteter inomhus som gällde.

I lördags var vi iväg med bilen och gick i Stättared. Det ligger ca 1.5 mil innåt landet ifrån Frillesås sett. Det är ett väldigt fint område och man vill vara ute en hel dag kan man gå runt Hornsjön vilket är ca 2,2 mil. Vi får se om det är någonting vi ska ge oss på till sommaren.

Nu gick vi en lite kortare runda och det var vädligt skönt trots att det regnade. Den delen vi gick i är mestadels bokskog vilket gjorde att vi var rätt skyddade under allt lövverk. Träden var knallgula så det blev väldigt ljust i skogen, nästan som om solen låg på. Tyvärr hade jag inte med varken kameran eller mobilen.

Igår var vädret ännu värre men det var bara att ta på sig regnkläderna igen och bege sig ut. Det blev en favoritrunda vid havet i Frillesås och hundarna tyckte det var toppen. De var tom med i havet och plaskade runt lite. Hur man nu kan vilja det när det är kallt och regnar?

Läsa böcker, titta på tv, spela kort och äta god mat var väl det som vi sysselsatte oss med i övrigt. Ester hade fullt upp med att försöka få igång lilla Pärlan till lek och hon lyckades rätt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar