tisdag 12 november 2013

Valpträff på Ljungstorps kennel

I söndags var det dags för mig och Smilla att åka ner till kennel Ljungstorp i Varberg för valpträff. Alla syskonen ur Smillas kull var på plats tillsammans med uppfödare Carro, pappa Piccassos ägare Marica och mamma Lisas uppfödare Mona-Lisa. Det var väldigt trevligt att träffa alla hundar, ägare och uppfödare. 

Hundarna fotograferades och det tränades lite inför lördagens utställning, vi fick trimningstips av Marica, vi fikade och det bästa av allt (i alla fall om man frågar Smilla) lek och bus på stora åkern. Oj vad hundarna sprang och det är så härligt att se dem alla bara njuta av friheten :)

Väldigt fina bilder på Smilla från dagen
Underbara Smilla

 Snygg tycker jag, får se vad hon får för omdöme på lördag

En gruppbild på alla 5 syskonen och deras mamma
Fr vänster: Millie, Smilla, Assar, mamma Lisa, Molly och Margareta

Den här veckan blir det fokus på utställningsträning i form av att ställa upp och stå stilla plus att springa (trava) snyggt vid sidan. Jag tycker att Smilla är ganska duktig på båda delarna men vi ska köra lite träning varje dag den här veckan för att få det så bra som möjligt på lördag. Idag ska vi även jobba lite med Smillas päls. Hon har inte så mycket ännu men jag fick lite tips och just nu har hon endast 2 trimmade tassar så där har vi lite som behöver fixas till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar