fredag 2 december 2011

Promenad på Chalmers golfbana

Dagen började med ösregn och hagel men övergick till att bli en solig och lite svalare dag. Fick då passa på att ge oss ut och njuta lite, man vet ju aldrig när det blir regn och rusk igen.

Det blev en promenad runt Chalmers golfbana tillsammans med Sanna, sonen Lukas och den franska bulldogen Malte. Två stackars golfare var allt som befann sig på golfbanan så det gick bra att släppa hundarna lösa.

Trots Esters tråkiga och gnälliga beteende hemma så är hon väldigt pigg och glad ute. Vid första träffen med Malte var hon inte så positiv men nu tycker hon att han är en ganska rolig lite prick. Han är inte så intresserad av henne och det är väl därför hon tycker han är kul. Han är liten, men springer mycket och fort. Ester hängde på bra idag och fick sig en del motion.

De två golfare som befann sig på golfbanan hade en sheltie med sig och när vi passerade dem tyckte Ester att den var väldigt intressant. Hon var då kopplad men hon kunde inte riktigt släppa den så lite senare gjorde hon nåt hon inte gjort på väldigt länge. Hon drog! Över halva golfbanan och fram till golfarna och deras hund. De var som tur var käcka och eftersom Ester bara var framme och vände lite snabbt vinkalde de bara och allt verkade ok.

Busig är lilla Ester allt men samtidigt är det kul att se henne så sprallig och glad med tanke på vad hon genomgått det här året.

Efter denna promenad har hon slappnat av och somnat i korgen. Skönt att hon är lite trött och inte bara går och tänker på sina "valpar".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar